תבנית 25/25
שכבת בראוניז
150 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
3 ביצים
150 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר חום
רבע כפית מלח
120 גרם קמח
30 גרם קקאו
אופן הכנה:
בקערה ממיסים: חמאה, שוקולד מריר ושוקולד חלב.
בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכרים ומלח עד איחוד.
לאחד את תערובת הביצים עם תערובת השוקולד.
לנפות פנימה קקאו וקמח ולקפל עד לאיחוד.
שופכים לתבנית עם נייר אפיה משומן.
אופים על 160 מעלות כ 35 דקות.
מצננים.
שכבת קראנץ' פררו
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם כוס ממרח נוגט
50 גרם אגוזי לוז קלויים טחונים
50 גרם גליליות טחונות
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד ונוגט, מוסיפים אגוזים וגליליות, מערבבים לתערובת אחידה.
שופכים מעל שכבת הבראוניז ומורחים לשכבה אחידה.
מקפיאים שעה, חותכים לקוביות של 4/4 ומחזירים למקפיא.
מוס קפה
להמיס:
75 גרם שוקולד לבן
10 גרם חמאה
15 גרם שמנת מתוקה
להקציף:
125 גרם שמנת מתוקה
30 גרם פודינג וניל
45 גרם חלב
כף נס קפה
– מאחדים תערובות, מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב גדול ומזלפים מעל כל קובית בראוניז בנפרד.