עוגת בננות בריאה בלי להתפשר על הטעם/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתאים לתבנית אינגלישקייק

החומרים

2 בננות בשלות
1 ביצה
1 אבקת אפיה
כף וחצי סילן
כוס וחצי קוואקר-שיבולת שועל.

אופן ההכנה :
לרסק את הבננות להוסיף את הביצה ,סילן ,א.אפיה,קוואקר
לערבב ולשפוך לתבנית.
(יש אפשרות להכניס את כל המצרכים יחד ולטחון יוצא יותר רך.)
ניתן להוסיף למעלה שברי אגוזים
לאפות על 180 מעלות למשך 30 דקות.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.