עוגת "ענן" ללא שמן/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת ספוג אוורירית
6 ביצים מופרדות
רבע כוס סוכר
כוס קמח
3/4 כוס שקדים טחונים
כפית אבקת אפיה
50 גר' שוקולד מריר מגורר
3 כפות מים
3 סוכר וניל

סירופ להרטבת העוגה 

רבע כוס דבש
חצי כוס מים חמים

אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם רבע כוס סוכר
בקערה מערבבים חלמונים סוכר וניל ומים
מוסיפים קמח, א. אפייה שקדים טחונים ושוקולד מגורר
מאחדים את החלבונים עם תערובת החלמונים  בעזרת מרית.
אופים בתנור שחומם מראש ל 175° כ 40 דק'
כשהעוגה מוכנה מערבבים בכוס את הדבש ומים החמים
ומרטיבים את העוגה מקשטים בקוקוס /שוקולד מומס

מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/הצטרפות לקבוצה 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

  1. עיסת החלמונים יצאה ממש סמיכה ולא ניתן לערבב עם הקצף, בטוח בלי שמן ורק 3 כפות מים? בקושי הצלחתי לערבב אבל כל הנפח ירד והעוגה יצאה דחוסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.