(מתאים ל2 תבניות אינגלישקייק)
לבסיס:
*200 גרם שוקולד מריר איכותי %60 או 80%.
להניח בכל תבנית 100 גרם שוקולד להכניס לתנור כמה דקות עד שהשוקולד בתבנית נמס בערך 5 דקות, להוציא ולמרוח עם מברשת על כל התבנית.
לחטיף עצמו:
כוס שיבולת שועל
כוס קוקוס
כוס אגוזים קצוצים
רבע כוס שקדים טחונים
רבע כוס חמוציות ללא סוכר
2 כפות טחינה גולמית
3 כפות דבש
1 ביצה L.
אופן ההכנה:
לערבב הכל ולשטח בתבנית מעל השוקולד .
להכניס לאפיה על 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמתקבל צבע זהוב.
ניתן להכניס להקפאה.
יש לחתוך לאחר הקירור.
בהצלחה
4 תגובות
מהניסיון שלי אפשר להחליף בשקדיה או בשמן קוקוס (אישית מעדיפה שקדיה)
הכנתי את זה היום יצא משגע ממש טעים טיפה מתוק אבל קל להכנה כנשנוש עם הקפה בערב תודה רבה אשמח לעוד מתכונים כאלה
אפשר להשמיט את הטחינה?
לטובת אלרגנים לשומשום ולחמאת בוטנים.
מהניסיון שלי אפשר להחליף בשקדיה או בשמן קוקוס (אישית מעדיפה שקדיה)