ממשיכים שבוע עם כוחות: חטיף אנרגיה בריא וטעים/ מירב מלכה.

שיתוף ב email
שיתוף ב print

(מתאים ל2 תבניות אינגלישקייק)

לבסיס:

*200 גרם שוקולד מריר איכותי %60 או 80%.

להניח בכל תבנית 100 גרם שוקולד להכניס לתנור כמה דקות עד שהשוקולד בתבנית נמס בערך 5 דקות, להוציא ולמרוח עם מברשת על כל התבנית.

לחטיף עצמו:
כוס שיבולת שועל
כוס קוקוס
כוס אגוזים קצוצים
רבע כוס שקדים טחונים
רבע כוס חמוציות ללא סוכר
2 כפות טחינה גולמית
3 כפות דבש
1 ביצה L.

אופן ההכנה:
לערבב הכל ולשטח בתבנית מעל השוקולד .
להכניס לאפיה על 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמתקבל צבע זהוב.
ניתן להכניס להקפאה.
יש לחתוך לאחר הקירור.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.