הכנה ציפי כהן צילום: שושי סירקיס
חטיף אנרגיה בריא, מושלם ואהוב על כולם! (*המתכון לא דיאטטי)
החומרים הדרושים:
2 כוסות שיבולת שועל להכנה מהירה
1 כוס פצפוצי אורז איכותי
1/4 כוס קוקוס טחון
50 גר חמאה או נוטרינה או שמן קוקוס
1/4 כוס דבש
1/2 כוס סוכר חום
תוספות לבחירה-
חצי כוס שוקולד ציפס מריר
כוס פיסטקים, פקאן וחמוציות
סוכריות עדשים
3 כפות חמאת בוטנים וחצי כוס בוטנים ושקדים גרוסים
חצי כוס צימוקים מושרים עם חצי כוס אגוזים ושקדים
את כל האפשרויות יחד
אופן ההכנה:
- אופים את שיבולת השועל בתנור להזהבה ופריכות.
- ממיסים נוטרינה, דבש סוכר חום ותמצית וניל עד לאיחוד מלא והמסת הסוכר ומסירים מהאש.
- מוסיפים לתערובת את שיבות השועל, פצפוצי האורז והקוקוס ומערבבים. מוסיפים את התוספות האהובות עליכם ומאחדים.
- משטחים בתבנית או בפורמה, כמות תבנית סיליקות מלבנים, מהדקים היטב. אופים בתנור כ10-15 דקות להתיצבות. מצננים וחותכים או מחלצים.
- ניתן גם לקשקש או לטבול קצה או צד אחד בשוקולד מומס.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן