עוגת בראוניז אגוזים ופלחי תפוז/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מרכיבים

2 חבילות שוקולד

3/4 כוס שמן

3 ביצים שלמות

1/2 כוס סוכר

1/2 אבקת אפיה

כוס קמח

פלחי תפוז

אופן ההכנה:

להמיס שוקולד עם שמן.

להקציף ביצים ולהוסיף סוכר.

להוסיף קמח ואבקת אפיה.

לקשט בפלחי תפוז.

לאפות על 180.מעלות למשך עשרים דקות.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.