עוגת וניל ומייפל חלומית/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

המידות על פי כוס חד פעמית

החומרים:

5 ביצים

2 ושלושת רבעי כוסות קמח

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס מים

סוכר וניל

שקית אבקת אפיה

מייפל טהור לזילוף על העוגה

אופן ההכנה:

מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח (אין צורך להפריד ביצים)

מוסיפים סוכר וניל.

מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן בזרם דק.

מוסיפים מים, מיץ ולבסוף קמח ואבקת אפיה.

משמנים תבנית עגולה עמוקה, שופכים את התערובת ואופים על 170 מעלות כ-55 דקות עד שהעוגה זהובה וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.

מוציאים, מחכים כ-10 דקות ומזלפים מייפל יבש.

אפשר להפוך על צלחת ההגשה.

לקשט באגוזי מלך.

בתאבון!

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


תגובה אחת

  1. נעמי הגב

    מה הכוונה מייפל יבש? בהוראות הכנה כתוב מזלפים מייפל יבש

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן