עוגת וניל ומייפל חלומית/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

המידות על פי כוס חד פעמית

החומרים:

5 ביצים

2 ושלושת רבעי כוסות קמח

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס מים

סוכר וניל

שקית אבקת אפיה

מייפל טהור לזילוף על העוגה

אופן ההכנה:

מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח (אין צורך להפריד ביצים)

מוסיפים סוכר וניל.

מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן בזרם דק.

מוסיפים מים, מיץ ולבסוף קמח ואבקת אפיה.

משמנים תבנית עגולה עמוקה, שופכים את התערובת ואופים על 170 מעלות כ-55 דקות עד שהעוגה זהובה וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.

מוציאים, מחכים כ-10 דקות ומזלפים מייפל יבש.

אפשר להפוך על צלחת ההגשה.

לקשט באגוזי מלך.

בתאבון!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.