המידות על פי כוס חד פעמית
החומרים:
5 ביצים
2 ושלושת רבעי כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס מים
סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח (אין צורך להפריד ביצים)
מוסיפים סוכר וניל.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן בזרם דק.
מוסיפים מים, מיץ ולבסוף קמח ואבקת אפיה.
משמנים תבנית עגולה עמוקה, שופכים את התערובת ואופים על 170 מעלות כ-55 דקות עד שהעוגה זהובה וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.
מוציאים, מחכים כ-10 דקות ומזלפים מייפל יבש.
אפשר להפוך על צלחת ההגשה.
לקשט באגוזי מלך.
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
מה הכוונה מייפל יבש? בהוראות הכנה כתוב מזלפים מייפל יבש