עוגת שוניל/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת שוקו עם פסי וניל

החומרים:

2 ביצים
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
2 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר(אם אוהבים ממש מתוק אפשר כוס )
3/4 כוס שמן
כוס וחצי מים פושרים

לוניל
כוס קמח
3 שקיות סוכר וניל
חצי כוס חלב סויה /שקדים
חצי כפית אבקת אפייה
רבע כוס שמן
ביצה

אופן ההכנה
מערבבים בקערה שוקולית, קקאו, קמח, א. אפייה וסוכר.
בכלי אחר מערבבים את הנוזלים – מים ,שמן וביצים.
מוזגים בהדרגה את הנוזלים ליבשים תוך כדי טריפה.
מכינים את הוןניל- טורפים ביצה, סוכר וניל, קמח, א. אפייה ושמן
מוזגים ככוס מבלילת השוקו לתבנית עגולה
לאחר מכן מוזגים כחצי כוס מבלילת הוניל למרכז
ושוב מוזגים למרכז מבלילת השוקו
עד שנוצר לנו מעין ספירלה ב2 צבעים
אופים את העוגה 180° כ45 דק'

מכינים ציפוי גנאש 
בכוס שוברים לקוביות 100 גר' שוקולד מריר
מכסים במים רותחים ומחכים 5 דק'
שופכים מחצית מהמים מוסיפים כפית שמן ומערבבים.
מצפים את העוגה
כשהעוגה מתקררת אפשר לפזר אבקת סוכר לקישוט.

הקרדיט- לירז טרבלסי , מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/הצטרפות לקבוצה 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

8 תגובות

  1. מדהים לירז!! כמה פשוט ככה טעים ומרשים… המעוף והיצירתיות שלך פורצות ועולות מעל כל דמיון. עלי והצליחי!
    ממש לי מתחשק לנסות!
    המון המון תודה על שבחים ותודות שאני קוצרת מהרגע שהצטרפתי ל'קול כבודה' – השופר המקצועי כ"כ של האשה החרדית.
    תחזקנה ידיכן ושאו ברכה – יישר כח וחורף בריא!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.