כמות מתאימה ל-2 אינגלישקייק
החומרים:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
כוס שמן
250 מל שמנת מתוקה/קצפת צמחית
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כף שטוחה נס קפה
כף דבש
כף לוטוס
אופן ההכנה:
לערבב את המצרכים היבשים ואת המצרכים הנוזליים ב-2 קערות נפרדות ואז לאחד ביניהם באמצעות הוספת החומרים היבשים לקערה עם החומרים הנוזליים.
לערבב בעדינות, להעביר לתבניות ולאפות בחום של 170 מעלות למשך חצי שעה.
לסיום – לזלף מעל העוגה מעט ממרח לוטוס .
בהצלחה