עוגת קרמשניט שכל אחת יכולה להכין/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לשכבת הבצק:

בצק עלים מופשר לחתוך לריבועים או למלבנים

למרוח על הריבועים מים ואבקת סוכר ולאפות.

טיפ: להניח את הבצק בין 2 תבניות וככה הבצק לא תופח מידי.

למילוי:
2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה

1.5 חבילות אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס חלב במידה ומכינים חלבי

6 כפות סוכר

6 כפות גבינת נפוליון

אופן ההכנה:

להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר הפודינג והחלב להוסיף את הגבינה לערבב ולמלא את העלה.
מעל לפזר אבקת סוכר ומעל זה אפשר עוד קרם .
לקשט בתותים.

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.