לשכבת הבצק:
בצק עלים מופשר לחתוך לריבועים או למלבנים
למרוח על הריבועים מים ואבקת סוכר ולאפות.
טיפ: להניח את הבצק בין 2 תבניות וככה הבצק לא תופח מידי.
למילוי:
2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה
1.5 חבילות אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב במידה ומכינים חלבי
6 כפות סוכר
6 כפות גבינת נפוליון
אופן ההכנה:
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר הפודינג והחלב להוסיף את הגבינה לערבב ולמלא את העלה.
מעל לפזר אבקת סוכר ומעל זה אפשר עוד קרם .
לקשט בתותים.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
5 תגובות
לא הבנתי מה פירוש להשים בים 2 תבניות?
ומה להשים במקום תותים
כמה זמן לאפות את הבצק?
אם אפשר הסבר/הדגמה לטיפ !
תודה תודה
המתכון נראה מעולה וקל להכנה
תודה
בזכותך יש לי רעיון למשלוח מנות
מה אפשר לשים במקום תותים ועדיין זה יהיה פוטוגני?
נראה מעולה טקל להכנה!
מה אפשר לשים חוץ מתותים ושיהיה פוטוגני?
מילוי פרווה יחזיק מעמד בלי גבינת נפוליאון?