עוגיות שקדים נימוחות

שיתוף ב email
שיתוף ב print

בצק עוגיות עשיר, מושלם בטעם ובמרקם פריך ונמס בפה. שומר על צורה באפייה, מושלם ליצירות מופלאות לשעת חוויה מופלאה עם הילדים ולהכנת מתנות מושקעות מהמטבח הביתי.

* על מנת לקבל עוגיות בעלות צורה מהוקצעת ומדויקת, יש להקפיד על שיטת העבודה- רידוד נכון והקפאה בין השלבים ללא קיצורי דרך.

נטורינה מביאה עמה יתרונות רבים: ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס, טעם ניטרלי וללא טעם הקוקוס, המתאימה למגוון רב של אפייה פרווה וטבעונית, ללא נקיפות מצפון, ובטעם נפלא!

החומרים הדרושים:

240 גר' קמח

60 גר' אבקת שקדים

200 גר' נוטרינה מרוככת

100 גר' אבקת סוכר

2 חלמונים

מעט תמצית וניל

קמצוץ מלח

לגיוון- ניתן לתבל בכפית קינמון ומעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

  1. מקציפים מרגרינה עם סוכר למרקם אוורירי, מנמיכים את פעולת המיקסר ומוסיפים את החלמונים , מוסיפים תמצית וניל , מנמיכים את המיקסר לדרגה נמוכה ביותר ומוסיפים את הקמח, אבקת השקדים והמלח, ממשיכים לערבב עד ליצירת בצק ועוצרים מיד את המיקסר.
  2. עוטפים בניילון נצמד ומאכסנים לפחות שעה במקרר.
  3. מרדדים בין 2 דפי גיטרה, סילפטים או 2 ניירות אפייה לעובי 3-5 מ"מ ומקפיאים כחצי שעה.
  4. מוציאים מהמקפיא וקורצים לצורה הרצויה. מסירים את הבצק העודף ומעבירים את העוגיות הקרוצות לתבנית מרופדת בנייר אפייה. ליצירת חורים עבור קשירת סרטים, קורצים עיגולים בעזרת קשית. ניתן להוסיף עדשים לקישוט, ציפוי סוכר, לפזר פיצוחים, שוקולד ציפס ועוד, לפי הדמיון. מקפיאים את העוגיות לחצי שעה.
  5. מחממים תנור ל180 מעלות. מוצאים את העוגיות מהמקפיא ישר לתנור שחומם מראש ואופים כ10 דקות, עד להזהבה קלה בלבד.
  6. מצננים. משחילים בין החורים סרט וקושרים פפיון. אורזים יפה בסלסילה, קופסא או שקיות צלופן.

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.