עוגיות שקד פקאן מדהימות/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

השתמשתי בכוס חד פעמית 180 מ"ל

מצרכים
2 כוסות קמח(אני משתמשת בכוסמין לבן)
חצי כוס שקדים טחונים(לא מלובנים)
2 ביצים m
חצי כוס סוכר
1 אפייה
חצי כוס שמן

פקאנים טבעיים לקישוט
מעט סילאן טבעי למריחה על הפקאנים

אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ולשים לבצק נעים

יוצרים כדורים ומניחים בתבנית תנור עם נייר אפייה. מניחים פקאן על כל עוגיה ומשטחים שהוא ידבק,

אופים בתנור שחומם מראש ל 175° כ 15 דק', מוציאים ובעזרת כפית מורחים על הפקאן טיפת סילאן להברקה והמתקה.

ממשיכים לאפות עוד כ 3 דקות או עד להזהבה קלה.

בהצלחה!
לעוד מתכונים בריאים קלים ומיוחדים ולמעקב בסטטוס שלחי הודעה ללירז 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.