הכי קל, הכי טעים: עוגת שוקולד/ יפית

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתכון קל, פשוט וטעים משתי ביצים בלבד יוצאת עוגה מדהימה מנצחת וטעימה שלא תחליפו גם בעתיד.

כשבא לי להשקיע אני מחלקת את התערובת לתבניות בגודל זהה ולאחר האפייה מרטיבה מעט את אחת העוגות במים חמים עם סוכר ותמצית וניל, מורחת קצפת בין השכבות ומעל מצפה בגנאש.

החומרים:

2 ביצים
2כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קקאו כהה איכותי
2 כוסות קמח תופח או רגיל + שקית א.אפייה
כוס מי ברז
כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
לטרוף ידנית במטרפה פשוטה ביצים וסוכר, אח"כ להוסיף את שאר החומרים בהדרגה ולערבב. את הקקאו לסנן לתערובת כדי שלא יהיו גושים.

נוצרת תערובת דלילה וזה בסדר( מהסיבה הזאת חום האפייה נמוך ומשך האפייה מעט ארוך וזה תלוי כמובן גם בגודל התבנית).

אופים על 160 מעלות עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים עליו

** מתקבלות שתי עוגות אינגליש קייק או עוגה בקוטר 24.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.