להפוך מתוק ל(קצת יותר) בריא: חיתוכיות ריבה פרווה/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print
החומרים:
לבצק התחתית
2 כוסות קמח (השתמשתי בכוסמין לבן) 
3 שקיות סוכר וניל
ביצה 
חצי כוס שמן
2 כפות מים
 
למריחה 
ריבה שאוהבים עדיף קונפיטורה או ריבה מסוכר פרי בלבד
 
לפרורים
כוס קמח
רבע כוס סוכר
1 סוכר וניל
4-5  כפות שמן קוקוס במצב נוזלי 
לירז טרבלסי
 
אופן ההכנה 
להכין בצק ולרדד על נייר אפייה בגודל התבנית 
לחתוך שוליים
למרוח ריבה
להכין פירורים – בקערה שמים קמח סוכר וסוכר וניל 
ושמים בהדרגה שמן קוקוס תוך כדי מפוררים עם הידיים
מפזרים על הריבה 
אופים 175° כ20 דק עד שהצדדים מזהיבים והפרורים זהובים קלות 
בהצלחה
לירז טרבלסי
מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ להצטרפות 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.