החומרים:
לבצק התחתית
2 כוסות קמח (השתמשתי בכוסמין לבן)
3 שקיות סוכר וניל
ביצה
חצי כוס שמן
2 כפות מים
למריחה
ריבה שאוהבים עדיף קונפיטורה או ריבה מסוכר פרי בלבד
לפרורים
כוס קמח
רבע כוס סוכר
1 סוכר וניל
4-5 כפות שמן קוקוס במצב נוזלי
אופן ההכנה
להכין בצק ולרדד על נייר אפייה בגודל התבנית
לחתוך שוליים
למרוח ריבה
להכין פירורים – בקערה שמים קמח סוכר וסוכר וניל
ושמים בהדרגה שמן קוקוס תוך כדי מפוררים עם הידיים
מפזרים על הריבה
אופים 175° כ20 דק עד שהצדדים מזהיבים והפרורים זהובים קלות
בהצלחה
לירז טרבלסי
מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ להצטרפות 0584128631
מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ להצטרפות 0584128631
4 תגובות
השתמשתי בשמן רגיל באותו כמות ויצא מעולה!
במידה ואני רוצה להמיר את שמן הקוקוס לרגיל,בכמה כפות שמן מדובר?
אשמח גם לדעת תשובה על שמן רגיל..
אפיתי עם שמן רגיל באותה כמות ויצא נפלא!
ממש נחטף