מיוחד לשבת: עוגת גבינה אפויה/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
להכניס לתנור חם תבנית עם מים רותחים.
מצרכים
6 ביצים
כוס סוכר קר
500 גרם גבינה
1 וחצי שמנת חמוצה
3 כפות פודינג
3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם כוס סוכר חד פעמי קר
בקערה נפרדת לערבב:
חלמונים, גבינה, שמנת חמוצה, פודינג וקורנפלור
לשפוך את התערובת לחלבונים המוקצפים ולערבב בתנועת עטיפה.
לאפות על 200 מעלות למשך 10 דקות לפתוח את התנור להפריד את הדפנות עם סכין ולאחר מכן לאפות עוד
כ 50 דקות על חום 150 מעלות.
לנעוץ אחרי שעה עם קיסם ולבדוק שהוא יוצא נקי.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.