להכניס לתנור חם תבנית עם מים רותחים.
מצרכים
6 ביצים
כוס סוכר קר
500 גרם גבינה
1 וחצי שמנת חמוצה
3 כפות פודינג
3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם כוס סוכר חד פעמי קר
בקערה נפרדת לערבב:
חלמונים, גבינה, שמנת חמוצה, פודינג וקורנפלור
לשפוך את התערובת לחלבונים המוקצפים ולערבב בתנועת עטיפה.
לאפות על 200 מעלות למשך 10 דקות לפתוח את התנור להפריד את הדפנות עם סכין ולאחר מכן לאפות עוד
כ 50 דקות על חום 150 מעלות.
לנעוץ אחרי שעה עם קיסם ולבדוק שהוא יוצא נקי.
בהצלחה
2 תגובות
לדעתי זה שמנת מתוקה מוקצפת עם מעט סוכר
שלום,
אשמח לדעת, מהי השכבה העליונה על העוגה?