עוגה קלה וטעימה מאוד גם בתבנית אינגליש קייק…
לעוגת דבש
1 ביצה
125 ג' דבש(1/2 כוס)
45 ג' שמן (1/3 כוס)
85 ג' מים +1כף קפה (3/4 )
200 ג' קמח (2 כוסות)
קורט מלח
3 ג' אבקת אפיה (1 כפית)
אופן ההכנה:
טורפים ביצים עם סוכר דבש שמן ומים. מוסיפים יבשים . משמנים תבנית סיליקון.שופכים בלילה עד 3/4 גובה. אופים בתנור שחומם מראש ל165- מע' כ30 דקות. מקררים. מקפיאים. חולצים מהתבנית.
גנש דבש
140 ג' שוקולד
60 ג' שמנת
20 ג' דבש.
אופן ההכנה:
ממיסים יחד ושמים בתבנית. מקפיאים ומחלצים.
לבסיס
100 ג' שוקולד מריר
20 ג' ברס
2 כפות שמן.
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד מוסיפים שמן וברס.
טובלים את בסיס העוגה בשוקולד. ומקשטים עם הגנש הקפוא.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן