הכמויות מותאמות לכוס חד פעמית לשתיה קרה
החומרים:
כוס ורבע קמח
כפית מלאה אבקת אפיה
3 כפות שטוחות סוכר
חצי כוס מים רותחים בהדרגה (אם מכפילים כמויות, מספיק שלושת רבעי כוס)
1 ביצה
פקק תמצית וניל
שמן לטיגון
לערבב את החומרים
לחמם שמן עמוק בסיר על להבה גבוהה
להנמיך את הלהבה ללהבה בינונית לפני שהשמן רותח
לשפוך חתיכות בצק באמצעות כפיות לשמן החם (לשים לב לחום של השמן שלא ירתח מדי ואז ישחים את הסופגניות לפני שהן מוכנות מבפנים)
כשהסופגניות צפות להפוך אותן לצד השני בעזרת כף ולטגן עד להזהבה.
להוציא ולהניח על נייר סופג, לפדר באבקת סוכר, לקשט עם ריבת חלב ולפזר קוקוס.
מומלץ!
לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים 0584128631
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
מאד מאד טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ומוצלח מבל שלא מהיום הראשון
מאד מאד טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
וואו נראה טעים אש כל הכבוד לך על המתכון .