סוגרים חנוכה עם מיני סופגניות אלפחורס/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכמויות מותאמות לכוס חד פעמית לשתיה קרה

החומרים:

כוס ורבע קמח

כפית מלאה אבקת אפיה

3 כפות שטוחות סוכר

חצי כוס מים רותחים בהדרגה (אם מכפילים כמויות, מספיק שלושת רבעי כוס)

1 ביצה

פקק תמצית וניל

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

לערבב את החומרים

לחמם שמן עמוק בסיר על להבה גבוהה

להנמיך את הלהבה ללהבה בינונית לפני שהשמן רותח

לשפוך חתיכות בצק באמצעות כפיות לשמן החם (לשים לב לחום של השמן שלא ירתח מדי ואז ישחים את הסופגניות לפני שהן מוכנות מבפנים)

כשהסופגניות צפות להפוך אותן לצד השני בעזרת כף ולטגן עד להזהבה.

להוציא ולהניח על נייר סופג, לפדר באבקת סוכר, לקשט עם ריבת חלב ולפזר קוקוס.

מומלץ!

לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.