לא פחות טעימות: סופגניות אפויות/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

סופגניות אבל בלי טיפת טיגון אפויות לגמרי. הטעם שלהן נפלא והן מומלצות. אין צורך לטגן בשביל ליהנות מסופגניות מושלמות!

16 סופגניות

מרכיבים:

500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
80 ג’ סוכר (4 כפות)
כף א. אינסטנט וניל
ביצה
כפית גדושה מלח
100 מ”ל שמן (שליש + כף גדושה)
170 מ”ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הבצק ולהתפיח שעה
לחלק לעיגולים ולאפות על 200° למשך עשרים דקות.
לפזר אבקת סוכר וריבה שאוהבים.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

8 תגובות

  1. תגידו תודה
    מירב הטריחה את עצמה לשבת ולכתוב ולהעלות מתכון וואלה יש אנשים שלא רוצים לאכול מטוגן.
    אז מה הבעיה לפרגן קצת ולהגיד תודה לא יזיק זה רק יקרב את הגאולה
    חג שמח

  2. הלו,
    לא מצליחה להבין את הרעיון של אילו שרוצים סופגניה בלי שמן
    כל הרעיון של סופגניה זה לזכר הנס שהיה עם השמן,
    מי שלא מתאים לו שלא יאכל סופגניה,
    זה כמו להסביר איך לעשות אויורת שבת ביום ראשון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.