סופגניות אבל בלי טיפת טיגון אפויות לגמרי. הטעם שלהן נפלא והן מומלצות. אין צורך לטגן בשביל ליהנות מסופגניות מושלמות!
16 סופגניות
מרכיבים:
500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
80 ג’ סוכר (4 כפות)
כף א. אינסטנט וניל
ביצה
כפית גדושה מלח
100 מ”ל שמן (שליש + כף גדושה)
170 מ”ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הבצק ולהתפיח שעה
לחלק לעיגולים ולאפות על 200° למשך עשרים דקות.
לפזר אבקת סוכר וריבה שאוהבים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
8 תגובות
יצא מעולה!!!!!!!!
תודה רבה על המתכון
מהיר וקל להכנה
והילדים מאושריםםםםם
(השתמשתי בשמרים יבשים)
אפשר שמרים יבשים?
תודה על מתכון
אפשר ללוש עם חלב או מיץ.. פותר את הספק בברכה
תגידו תודה
מירב הטריחה את עצמה לשבת ולכתוב ולהעלות מתכון וואלה יש אנשים שלא רוצים לאכול מטוגן.
אז מה הבעיה לפרגן קצת ולהגיד תודה לא יזיק זה רק יקרב את הגאולה
חג שמח
הלו,
לא מצליחה להבין את הרעיון של אילו שרוצים סופגניה בלי שמן
כל הרעיון של סופגניה זה לזכר הנס שהיה עם השמן,
מי שלא מתאים לו שלא יאכל סופגניה,
זה כמו להסביר איך לעשות אויורת שבת ביום ראשון
זה המוציא
צריך ליטול על זה ידים בשאלת רב
במילים אחרות לחמניות עם ריבה! סופגניה מטגנים נקודה!
צודקת לגמרי חח