המצרכים:
- 3 כוסות קמח לבן (כוס ח"פ)
- 3/4 כוס קקאו
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס מים פושרים
- 1/2 כוס שמן
- 150 גרם מחמאה / מרגרינה
- 1 כפית מלח
- 2 כוסות שוקולד צ'יפס מריר
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
- 3 ביצים
אופן ההכנה:
- נכניס למערבל מון את כל החומרים מלבד השוקולד צ'יפס
- נלוש למשך כ5-10 דקות על לישה עדינה עד לקבלת מרקם יציב ואחיד
- נוסיף את נטיפי השוקולד ונערבב למשך דקה נוספת
- ניצור כדורים קטנים ונמעך לעוגיות
- נאפה למשך 20-25 דקות בחום של 200 מעלות (או עד התיצבות וקבלת מרקם פריך)
- מקררים ושומרים בקופסא סגורה
בתיאבון!
4 תגובות
האם אין אבקת אפייה העוגיות שוקולד צ'יפס
1 כפית אבקת אפיה
?אפשר שמן קוקוס במקום חמאה/מרגרינה
אפשר שמן קוקוס במקום מרגרינה/חמאה?