מצרכים:
- חבילת בצק עלים
- 4 תפוחים אדומים
- 3/4 כוס סוכר
- כף קינמון
- ביצה
- אבקת סוכר לפיזור
אופן ההכנה:
- חותכים את התפוחים לקוביות קטנות ממש.
- מעבירים לסיר ומוסיפים סוכר וחצי כוס מים ומבשלים יחד על אש נמוכה עד לריכוך התפוחים.
- מוסיפים קינמון תוך כדי הבישול.
- ממתינים עד הצטמצמות הנוזלים ומעבירים לקערה קטנה.
- פותחים את בצק העלים ומסדרים את התפוחים הבשלים לאורך הבצק. סוגרים משני הצדדים והופכים על תבנית מרופדת כשהפתח כלפי מטה.
- מברישים בביצה ומכניסים לתנור עד להשחמה. כארבעים דקות בחום של 180 מעלות.
- מוציאים ומקררים חותכים למנות ומפזרים אבקת סוכר.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן