החומרים:
הכמויות לפי כוס חד פעמית לשתיה קרה
2 וחצי כוסות קמח
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
! ביצה
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
לערבב ללוש, ולשטח ב4 תבניות אינגליש קייק
בקעה מערבבים
6 ביצים
2 כוסות סוכר
סוכר וניל או מעט תמצית וניל
8 כפיות נס קפה
כוס וחצי קמח
כוס וחצי שמן
מוזגים את הבלילה על הבצק בתבניות
אופים כ20 דק' בתנור שחומם ל180 מעלות
מכינים ציפוי
2 שוקולד מריר+ כף שמן
מכניים לקערה ומכסים את השוקולד במים רותחים, מחכים 5 דק'
שופכים מחצית מהמים
ומערבבים (יוצא מרקם כמו גאנש רק מהיר !!)
מקשטים בקוקוס קלוי או כיד הדמיון הטובה
הערה- יתכן וישאר מעט בצק ניתן לשטח אותו בתבנית ולמרוח ריבה
בהצלחה.
לעוד מתכונים בריאים קלים ומיוחדים ולמעקב בסטטוס שלחי הודעה ללירז 0584128631
11 תגובות
יצא לי מושלם
ממש טעים
הקטע עם הציפוי לא הכי ברור כמה בדיוק מים
בהתחלה יצא לי כמו מרק ואז הייתי חייבת לבשל בסיר קטן עד שכל המים התאדו
אפשר בתבנית מרובעת
יצא מדהים רק אם הציפוי שוקולד קצת הסתבכתי
כמה סוכר!ירחם ד' מוותרת.
אשמח לקבל שוב את המתכון לציפוי העוגה
שלא כל כך ברור בפירסום ….
כמה מים שמים בציפוי???????.
לא שמים מים
ניסיתי וגם המלצתי לחברות על המתכון המדהים והקליל הזה
ממש מושלםםםם
תודה רבה
צריך שיפורים במתכון
משהו לא תקין עם שכבת הקפה
יוצא חי ולא אפוי
אולי כי שמתי ביצים לארג'?
אולי גם צריך אבקת אפייה?
לא ברור
ואחרי שמירה במקרר, בצק הבסיס כבר לא מוצלח.
אז מה הטעם ב4 פסי עוגה אם הם לא נשמרים טוב?
בשיכבה השנייה אין אבקת אפיה.
מהיר טקל להכנה פשוט מושלםם ה תחסל' בר'ה