יום רביעי

|

|

13/11/2024

לאישה החרדית

|

|

|

13/11/2024

|

יום רביעי

המתכון של חני אסתי וייסמן: עוגת קצפת ברוטב קפה

חומרים

חומרים לבצק: 3 כוסות קמחחצי שקית א. אפיה1 מרגרינה3 חלמוניםחצי כוס סוכר חומרים לקצף: 3 חלבוניםשליש כוס סוכרחצי חב' פודינג – (להוסיף רק אחרי שהנ"ל מתקשה). חומרים לרוטב:2 כפות קפה נמס 3 כפות יין4 כפות סוכר1.5 כפות שמן

אופן ההכנה

מכינים את הבצק במיקסר,מחלקים אותו כך שקצת יותר משליש מקפיאים והשאר שוטחים בתבנית חד פעמית בינונית.על הבצק מגרדים שוקו צ'יפס (אפשר גם שוקולד מריר) ומהדקים טוב את הבצק, אפשר להוסיף גם אגוזים. מקציבים את החלבונים והסוכר, מוסיפים את אינסטנט הפודינג אחרי שהקצף יציב.מניחים את הקצפת על השוקו צ'יפס בשכבה שווה ואז מגרדים לחתיכות קטנות את הבצק המוקפא על הקצפת מכל הכיוונים.אופים בחום בינוני במשך 20 דק' – חצי שעה עד שהבצק מלמעלה מקבל צבע. לערבב היטב את חומרי הרוטב ולפזר על העוגה לאחר שיוצאת מהתנור.בהצלחה!!!


להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

14 תגובות

  1. לאה.ס חול המועד פסח יום א' איך אפשר להפוך את המתכון כשר לפסח דרך אגב. העוגה מדהימה

  2. מה הכוונה 2 כפות קפה נמס?
    האם 2 כפות אבקה
    או, להכין כוס קפה (מקפה נמס) ומזה לקחת 2 כפות?
    תודה מראש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים