חומרים
חומרים לבצק: 3 כוסות קמחחצי שקית א. אפיה1 מרגרינה3 חלמוניםחצי כוס סוכר חומרים לקצף: 3 חלבוניםשליש כוס סוכרחצי חב' פודינג – (להוסיף רק אחרי שהנ"ל מתקשה). חומרים לרוטב:2 כפות קפה נמס 3 כפות יין4 כפות סוכר1.5 כפות שמן
אופן ההכנה
מכינים את הבצק במיקסר,מחלקים אותו כך שקצת יותר משליש מקפיאים והשאר שוטחים בתבנית חד פעמית בינונית.על הבצק מגרדים שוקו צ'יפס (אפשר גם שוקולד מריר) ומהדקים טוב את הבצק, אפשר להוסיף גם אגוזים. מקציבים את החלבונים והסוכר, מוסיפים את אינסטנט הפודינג אחרי שהקצף יציב.מניחים את הקצפת על השוקו צ'יפס בשכבה שווה ואז מגרדים לחתיכות קטנות את הבצק המוקפא על הקצפת מכל הכיוונים.אופים בחום בינוני במשך 20 דק' – חצי שעה עד שהבצק מלמעלה מקבל צבע. לערבב היטב את חומרי הרוטב ולפזר על העוגה לאחר שיוצאת מהתנור.בהצלחה!!!
14 תגובות
מה הכוונה לגרד שוקוצ'יפס?
לפזר שוקוציפס או שזה אמור להיות שוקולד מגורר דק?
תודה.
האם הכרחי מרגרינה? אפשר להמיר לשמן ,וכמה?
לאה.ס חול המועד פסח יום א' איך אפשר להפוך את המתכון כשר לפסח דרך אגב. העוגה מדהימה
יצא ממש טעים. ממליצה לכולןן בחום
באיזו תבנית לאפות?
תבנית חד פעמית מרובעת סטנדרטית (לא קטנה מידי ולא גדולה מידי:)
וואו!
יצא פצצה.
תודה על המתכון המדהים!!!!!!!!!!!!!!!
העוגה טובה בהקפאה?
נראה שעדיף להמנע מלהקפיא עוגה עם קצפת.
בכל מקרה את יכולה לנסות:)
מה הכוונה 2 כפות קפה נמס?
האם 2 כפות אבקה
או, להכין כוס קפה (מקפה נמס) ומזה לקחת 2 כפות?
תודה מראש.
הכוונה ל 2 כפות קפה נמס.
האם אפשר להחליף את המרגרינה בשמן?
לשאלתך :
בגלל שהמרקם ישתנה, עדיף שלא
בהצלחה!
חני אסתי, תודה!!!
מריח טוב.
בל"נ אנסה להכין לשבת…
גוט שאבעס! (כן, מותר לאמר ביום ד')