עוגיות בריאות בהכנה פשוטה: ברוסקיט / רחל סלטון

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 א  אפיה
1/2 כפית סודה לשתייה
3 כוסות קמח
1/4 כוס שמן. ניתן לוותר וכדאי.
ניתן להוסיף: שקדים פקאן אגוזים. לוז. חמוציות שומשום  גרעינים. וכיד הדמיון.
(אני הוספתי רק אגוזים וחמוציות)
ההכנה
לערבב ביצים וסוכר   להוסיף קמח ושאר החומרים.
לערבב הכל ולאחד  לעיסה. העיסה מעט דביקה ולכן ניתן לעזרה בידיים רטובות. לרפד תבנית בנייר אפיה. וליצור מעין  רולדה  מעט צרה וארוכה . ולשטוח לא מעט . הכמות מספיקה לי רולדות.  כדאי  שיהיה רווח בין 2 הרולדות.
לאפות אפיה רגיל על 180. עד שמתייצב. להוציא  ולצנן מעט.  ואז לפרוס בעובי הרצוי. ולהניח על רשת צינון או על תבנית עם נייר אפיה ולשטוח את הפרוסות. ולהחזיר  שוב לאפיה על 160 מעלות. עד לייבוש. להיזהר לא לשרוף רק להזהיב.. ניתן לשחק בחום התנור.
ניתן להמיר חלק מכמות הקמח בקקאו ואז לשחק עם אגוזים ושקדים פרוסים שיהיה ניגוד צבעים.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.