מרגישים 'שבועות' מעבר לפינה: עוגת גבינה בסקוויטים עם תותים/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

*שרוול בסקוויטים פתי בר בטעם פטל
*500 מ"ל שמנת מתוקה
*4 כפות פודינג וניל
*רבע כוס סוכר
*500 גרם גבינה לבנה
*1 שמנת של פעם

אופן ההכנה:

להקציף לקצף יציב וחלק את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר ולהוסיף גבינה לבנה ושמנת של פעם.

להרכבת העוגה:
לטבול את הביסקוויט בחלב לסדר אותם אחד ליד השני לזלף את הקרם גבינה ומעל עוד שכבה של בסקוויטים.
ניתו לשלב תותים בין השכבות .
בהצלחה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.