חומרים
200 ג' שוקולד מריר
3 ביצים
חצי כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כפית תמצית וניל
קורט מלח
כוס קמח + 4 כפות נוספות
אגוזי מלך (לא חובה)
אופן ההכנה
1. להמיס שוקולד ושמן, לטרוף את הביצים ולהוסיף לשוקולד תוך כדי עירבוב מהיר, להוסיף את הסוכרים וניל מלח ובסוף את הקמח.
2. להשאיר 2 כפות מהשוקולד צ'יפס ואת השאר לערבב עם השוקולד. לפזר מעל את שארית השוקולד צ'יפס.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
4. להוסיף אגוזי מלך שלמים
5. לצנן ולחתוך ריבועים.
להגיש עם גלידה וניל…
3 תגובות
לא כתוב שוקוציפ'ס אלא שוקולד, מערבבים הכל אז מתי להשאיר בצד?
ואיפה יש לי במתכון שוקוציפ'ס?
מהו גודל תבנית?
תבנית חד פעמית מרובעת סטנדרטית (לא קטנה מידי ולא גדולה מידי:)