חומרים
1/4 1 כוסות שיבולת שועל
2 כוסות קמח מלא
כוס סוכר חום
כוס מים רותחים
2 ביצים
2 כפות סילאן
1/2 כוס שמן
כוס צימוקים או תמרים קצוצים
כפית קינמון
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
בקערה גדולה שמים את השיבולת והקמח
מוסיפים מים וסוכר ובוחשים
מוסיפים שמן וסילאן
עכשיו מוסיפים את הביצים והתוספות
מערבבים בכף עד שנהיית לבלילה דביקה.
ממלאים עד למעלה את תבניות המאפינס (רצוי סיליקון)
אופים בחום של 175 מעלות במשך כ 35 דקות
2 תגובות
יצא מדהים , טעים מאוד ,הכנתי לפתיחת הצום ,פשוט מושלם משביע,קשטתי טיפה עם שוקולד צ'יפס, רוצו להכין…… זהירות ממכר.
איזה מתכונים שווים תודה רבה
קשה ליבחור …