חומרים
לקאפקייקס: |
לקישוט: קצפת או קרם אחר שאוהבים, תוספות לפי הטעם |
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה/ מרגרינה וסוכר לתערובת קרמית.
מוסיפים ביצים אחת אחת ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב / המים בפעמיים-שלוש (מעבדים לאיחוד אחרי כל תוספת).
מרפדים תבנית שקעים במנז'טים וממלאים כל מנז'ט קצת יותר מחצי הגובה. אופים כ-25-20 דקות, עד שהעוגות זהובות, וקיסם יוצא כמעט יבש. מצננים לחלוטין.
מזלפים קרם ומקשטים לפי הטעם.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן