מצרכים:
- 400 ממרח שוקולד משובח שאתם אוהבים באופן אישי
- 4 ביצים L
- 3/4 כוס קמח
- כפית אבקת אפיה
- מלח גס
- תבנית ח"פ עגולה
- לציפוי: ממרח שוקולד (שאתם אוהבים במיוחד) וקוקוס
אופן ההכנה:
- טורפים את הביצים ומוסיפים פנימה את ממרח השוקולד
- מוסיפים פנימה את הקמח ואבקת האפיה וממשיכים לערבב.
- מעבירים לתבנית ובוזקים מעל מעט מעט מלח גס
- מכניסים לתנור לאפיה במחום של 170 מעלות למשך כארבעים דקות.
- לא חובה: מורחים מעל העוגה מעט ממרח שוקולד ובוזקים קוקוס.
תהנו!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן