תבנית 25/25
בראוניז
150 גרם נטורינה
150 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
150 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר חום
רבע כפית מלח
120 גרם קמח
30 גרם קקאו
אופן הכנה:
בקערה ממיסים: נטורינה ושוקולד מריר
בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכרים ומלח עד איחוד.
לאחד את תערובת הביצים עם תערובת השוקולד.
לנפות פנימה קקאו וקמח ולקפל עד לאיחוד.
שופכים לתבנית עם נייר אפיה משומן.
אופים על 160 מעלות כ 35 דקות. מצננים היטב.
קרמל בייגלה – מתכון של סיון לוי
100 גרם סוכר
150 גרם שמנת צמחית
3 גרם מלח גס
150 גרם שוקולד לבן פרווה
60 גרם בייגלה גרוס גס
אופן הכנה:
לשים את הסוכר על האש לקרמל בצבע ענברי.
במקביל לחמם על הגז שמנת צמחית ומלח שמגיע כמעט לרתיחה, לשפוך על הקרמל ולערבב בכף עץ או מטרפה מסיליקון.
כשזה מבעבע להנמיך אש ולבשל כמה דקות להסמכה קלה.
להוריד מהאש ולהוסיף שוקולד לבן פרווה
להמתין דקה ולטרוף לתערובת חלקה.
לצנן מעט את התערובת ולהוסיף את הבייגלה הגרוס.
להקפיא חצי שעה, לחתוך לריבועים בגודל 3*3.
גנאש שוקולד מריר
100 גרם שמנת צמחית
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה:
להרתיח את השמנת, להוסיף שוקולד ולהמתין דקה, לטרוף לתערובת חלקה ולקרר למרקם מתאים לזילוף.
לשים בשקית זילוף עם צנטר כוכב ולזלף על כל ריבוע במרכזו.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
מממ… נראה טעים!
אבל מה זה נטורינה?
מרגריננה בריאה משמן קוקוס
עולה בהתאם…בסביבות ה10 ש"ח ליחידה…
נטורינה זה סוג של מרגרינה
רק אומרים שהיא יותר בריאה ממרגרינה
מוכרים את זה בסופר….