יום חמישי

|

|

25/09/2025

לאישה החרדית

|

|

|

25/09/2025

|

יום חמישי

אימהות יקרות, קחו כמה דקות הפסקה – זה הזמן שלכן לאחל לילדים שנה טובה ומתוקה

רעיון מיוחד שמומלץ לבצע כבר היום עם שוקולד או שי קטן אחר - ולהכניס לבית אווירה מיוחדת ותחושת התחדשות ואמון שהשנה הבאה עלינו לטובה, תהיה מבטיחה, מצמיחה ומשגשגת!
| קרדיט: shutterstock

היי אימהות יקרות

רציתי לשתף אתכן במיזם חמוד שאמא שלי נהגה לעשות לנו הילדים כשהיינו בבית, ומאד חימם את ליבנו ופתח לנו שער מיוחד בכל שנה להתחיל את השנה ברגל ימין.

זה עובד ככה: 

אמא שלי היתה כותבת לכל אחד ואחת מאיתנו מכתב אישי, היא ברכה אותנו לשנה טובה ומתוקה, סיפרה לנו כמה היא מתפללת עלינו וכמה היא רוצה שנגשים את החלומות שלנו.

היא לא היתה מפחיתה פחות מחמש מחמאות ייחודיות לכל אחד ואחת מאיתנו וכמובן – צרפה לנו מתנה קטנה לקראת החגים, לאחת היא קנתה עגילים חדשות, לאחרת סט מחזוריםף לבנים סטנדר אישי לנסיעות, עניבה חדשה או מנוי לספריה – כל אחת והמתנה שהכי התאימה לגיל ולאופי שלו. לפעמים זה היה כסף נחמד שהעניק לנו את היכולת לבלחור לעצמנו מתנה ולפעמים שוקולד שווה.

לא בכל יום אמא שלי היתה מפתיע אותנו בדרך הזאת, לכן המחווה הזו של איחול שנה טובה היה כל כך מחמם את הלב ומעניק לנו פתיחה מעולה לתחילת שנה, הבנה שגם אם עברנו שנה לא מיד קלה מול העולם או בתוך הבית – אמא שלנו רואה ואוהבת אותנו ומייחלת ומאמינה בנו – שהשנה הזו תהיה צמיחה והצלחה בלתי רגילה.

היום אני אמא לארבעה ילדים חמודים, ומשתדלת בכל שנה להעניק גם להם את המחווה הזו.

מזמינה כל אחת ממכן להצטרף אליי, אני בטוחה שתופתעו מההתרגשות והשמחה שתיכנס אל הבית.

שנה טובה למתוקים שלנו, לנו ולכל עם ישראל!

 

 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]