מצרכים:
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל קטן קצוץ דק
- 5-6 שיני שום פרוסות
- 5 עגבניות טריות
- 2 כפות גדושות של רסק עגבניות
- כוס אורז (אפשר כל סוג של אורז – עדיף אורז עגול)
- 2 ליטר מים
- תבלינים: כפית סוכר, מלח, פלפל שחור, מעט בזיליקום קצוץ דק
אופן ההכנה:
- מטגנים את קוביות הבצל עם השום, מניחים מעליהן את העגבניות שלימות ומכסים.
- נותנים לעגבניות להתרכך (אש נמוכה) ולאחר כ-10 דקות מסירים את הקליפה בעזרת מזלג או מלקחיים בקלות.
- מוסיפים שמן, תבלינים, רסק עגבניות, סוכר ומערבבים בעדינות
- מוסיפים את האורז, נותנים עירבוב קטן ואז מוסיפים את המים.
- נותנים רתיחה של כחצי שעה ומסירים מהאש. ניתן להגיש עם גבינה מגורדת או קרוטונים.
חורף בריא!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










