חומרים
6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
חמאה לטיגון
1/2 קופסת פטריות
2 גבעולי סלרי
1 חבילת טונה
מעט חלב
מלח
פלפל
גבינה לבחירה -צהובה, חמד וכו'
אופן ההכנה
מבשלים את התפוחי אדמה עד לריכוך.
תוך כדי מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד להזהבה, מוסיפים פטריות מטגנים עוד קצת.
מוסיפים את הטונה, הסלרי, מעט החלב מתבלים לפי הטעם. מבשלים 2-3 דקות על אש בינונית.
כשהתפוחי אדמה מרוככים, מסננים את המים משאירים על אש דלוקה עם מעט שמן, מוסיפים את שאר החומרים מהמבחת, מערבבים בעדינות היטב, ובסוף מוסיפים את הגבינה המגוררת.
יוצא מעדן! בתאבון
תגובה אחת
יש לציין שמתכון זה לא מתאים בכלל לאלו שלא אוכלים דגים וחלב יחד
למי ששומר זה ממש צורם המתכון הזה