לגלידה:
8 ביצים
(2 שקיקי סוכר וניל)
½ כוס שמן
¾ כוס מים
¾ כוס סוכר
לטרוף החלמונים עם השמן, המים ומחצית הסוכר להקציף החלבונים עם מחצית הסוכר הנותרת לאחד את העיסות לשפוך לתבנית 20/30
או לקופסא של 2 ליטר.
לתפוחים המקורמלים:
4 תפוחי גרנד לקלף ולפרוס לרבעים ומהם לפרוסות
במחבת לשפוך כוס סוכר
לקרמל יד שמתקבל צבע ענברי – ברונזה.
להוסיף את פרוסות התפוחים ולבחוש עד שכל התפוחים מצופים בקרמל.
הצעת הגשה:
בכוס קינוח
לשים כדור גלידה ומעליו כף מהתערבות המקורמלת ומעליו לפזר אגוזים.
בהצלחה!
3 תגובות
האם אפשר להקפיא את התפוחים ההמוקרמים?
האם אפשר להקפיא את התפוחים המקורמלים?
ניסיתי את המתכון והחלמונים ירד למטה לציין שהכנסתי את זה ישר לפריזר מה עושים?