מצרכים:
- 3 כוסות אגוזי מלך
- 12 תמרים מגולענים ונקיים
- 2/3 כוס טחינה גולמית
- 2 כפות קקאו + כף סילאן (רק למי שרוצה מרקם שוקולדי – לא חובה)
- לקישוט: קוקוס או אגוזים טחונים
- אפשר להוסיף שוקולד קצוץ – ללא סוכר
אופן ההכנה:
- מכניסים את התמרים והאגוזים לבלנדר וקוצצים דק-דק עד לקבלת פירורים גסים
- מוסיפים טחינה וממשיכים לערבב בבלנדר עד לקבלת עיסה בוצית. (ניתן לשחק עם כמות החומרים לקבלת מרקמים המועדפים עליכם)
- אפשר ליצור מהעיסה כדורים קטנים – לגלגל בקוקוס או אגוזים טחונים ולשמור כתחליף לכדורי שוקולד
- מעבירים לקופסא ושומרים במקרר – לאכילה כתוספת על יוגורט או כתחליף לעוגה.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן