מצרכים:
- חזה עוף
- מלח
- תבלין שווארמה / תבלין על האש
- מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- חותכים את חזה העוף לפרוסות מעט עבות. (יותר עבות משניצלים) או לקוביות בסגנון שישליק
- ממליחים ומוסיפים תבלין שווארמה.
- משמנים מעט מחבת ומחממים, מניחים את פרוסות החזה על על השמן החם.
- ניתן להשחיל את הפרוסות על שיפודי מתכת ואז להניח על המחבת לשדרוג המנה.
- מטגנים כ-2 וחצי דקות מכל צד ומורידים לנייר סופג. (מוודאים בעזרת מזלג שהחלק הפנימי לא חי)
- אוכלים חם וטרי!
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










