מצרכים:
- חבילת נקניקיות
- 5 תפוחי אדמה בינוניים
- 3 כפות רסק עגבניות
- מלח, פלפל שחור, כף פפריקה, מעט כורכום.
- כפית אריסה (מוסיף חריפות – שימו לב)
- שמן
- בצל
- 2 שיני שום
אופן ההכנה:
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות.
- מטגנים קוביות בצל עד להזהבה ומוסיפים את השום ואת תפוחי האדמה.
- מתבלים ומוסיפים מים רותחים עד לגובה התכולה.
- מבשלים עד לריכוך כמעט מלא, חותכים את הנקניקיות לפרוסות ומוסיפים פנימה.
- ממשיכים לבשל על עאש נמוכה עד להתנפחות הנקניקיות.
- אוכלים עם פיתה טריה
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן