מצרכים:
- 2 ק"ג עוף שלם או חלקים
- 2/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 5 פלפלים (גמבות) בצבעים שונים
- כף פפריקה מתוקה
- מלח, פלפל שחור גרוס,
- שמן זית
- כף תבלין שווארמה
אופן ההכנה:
- נניח את העוף בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה, לצידו נניח את הפלפלים, ממש קרוב.
- נערבב את כל הצ'ילי עם השמן והתבלינים ונפזר על העוף ונבריש עם מברשת/עם היד עד לכיסוי מלא – את השאריות נבריש על הפלפלים
- או לחילופין – נפזר את כל המצרכים על העוף באופן שווה ונבריש על כל חלקי העוף ומעט על הפלפלים.
- נכניס לתנור חם ונצלה בחום של 200 מעלות למשך כ-40 דקות.
מושלם לצד פסטה, מרק טחון, אורז ירוק, סלט חי, פתיתים ועוד…
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן