יום חמישי

|

|

13/02/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/02/2025

|

יום חמישי

מתכון לעוף בתיבול צ'ילי ופלפלים – מהפנט

מתכון לעוף ברוטב צ'ילי - צלוי בתנור שממלא את הבית בריח של גריל | מושלם ליד כל תוספת שתבחרו - אורז, פתיתים, פסטה ועוד...
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 ק"ג עוף שלם או חלקים
  • 2/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 5 פלפלים (גמבות) בצבעים שונים
  • כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור גרוס,
  • שמן זית
  • כף תבלין שווארמה

אופן ההכנה:

  1. נניח את העוף בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה, לצידו נניח את הפלפלים, ממש קרוב.
  2. נערבב את כל הצ'ילי עם השמן והתבלינים ונפזר על העוף ונבריש עם מברשת/עם היד עד לכיסוי מלא – את השאריות נבריש על הפלפלים
  3. או לחילופין – נפזר את כל המצרכים על העוף באופן שווה ונבריש על כל חלקי העוף ומעט על הפלפלים.
  4. נכניס לתנור חם ונצלה בחום של 200 מעלות למשך כ-40 דקות.

מושלם לצד פסטה, מרק טחון, אורז ירוק, סלט חי, פתיתים ועוד…

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים