אקזוטי: חזה עוף ממולא ברוטב פירות יער :)

שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוד לא הכרת? יש מתכון כזה, מעניין מקורי ושונה.
אם את אוהבת פירות יער+חוויה קולינרית מרגשת
לכי על זה 🙂
תפתיעי את האורחים ואת בני הבית…
חומרים:
1 חזה עוף.
1 חבילת פטרוזיליה.
צרור עלי סלרי.
1 בצל.
חופן צימוקים.
3 כפות שמן זית.
לרוטב:
1 כוס פירות יער.
1 כוס יין אדום.
2 כפות סוכר.
1 גבעול עלי טימין.
אופן ההכנה:
פורסים את חזה העוף לשניצלים דקיקים.
קוצצים את הירק והבצל ומתבלים בשמן זית ומוסיפים את הצימוקים.
ממלאים בתערובת הירק ומגלגלים.
מחממים מחבת עם מעט שמן וצורבים את החזה עוף משני הצדדים.
במחבת מרתיחים כעשר דקות את כל חומרי הרוטב.
מכניסים לרוטב את החזה עוף ומבשלים עם מכסה כרבע שעה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.