החומרים:
- 500 גרם בסקוויטים בטעם קרמל.
- 100 גרם אגוזי מלך טחונים.
- 1/2 כוס יין מתוק.
- 1/2 כוס מים.
- 2 כפות רום.
- 200 גרם חמאת בוטנים.
- 6 כפות קקאו.
- 1 כוס אבקת סוכר.
- 100 גרם שוקולד מריר.
- 1 כוס שמן.
- 1 כוס קוקוס לציפוי.
אופן ההכנה:
- מרסקים את הביסקוויטים לתוך קערה.
- להמיס את השוקולד+ השמן+ הקקאו+ החמאת בוטנים.
- לשפוך לתוך הקערה.
- להוסיף את שאר החומרים.
- לערבב היטב לעיסה אחידה.
- ליצור עיגולים (כמות של כף).
- לגלגל בתוך הקוקוס.
- לאחסן בקירור.