החומרים:
1 קוביית גבינת ילומי.
1ראש ברוקולי טרי או חצי חבילה מופשרת מהקפאה.
1 גמבה אדומה.
1 גבעול סלרי כולל העלים.
1 כוס עלי תרד טריים.
5 כפות שמן זית או שמן אגוזים.
10 עגבניות שרי חצויות.
מלח, פלפל שחור.
חופן עלי נענע.
4 כפות מיץ לימון.
אופן הכנה:
מפרקים את הברוקולי לפרחים ושוטפים היטב.
את הסלרי והגמבה חותכים לרצועות דקות וקצרות.
את החלומי חותכים לקוביות קטנות.
מחממים מחבת ושמן.
מוסיפים בתחילה את עגבניות השרי החצויות.
אח"כ את הברוקולי והגמבה ומטגנים כשתי דקות.
אח"כ מוסיפים את הגבינה והתבלינים ומערבבים היטב עוד 2 דקות.
מוסיפים את הסלרי, התרד והנענע ומיץ הלימון.
מרתיחים לעוד 2 דקות במחבת.
ומגישים:)
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן