בתשעת הימים שבהם לא אוכלים בשר.
וגם אין כח לאוכל חם …
אין יותר מתאים מסושי…
הנה מתכון קלאסי.
כדי ליצור את ה-"INSIDE OU" יש לעשות את אותה הפעולה רק שהאורז כלפי המחצלת…
סושי:
אורז לסושי:
- 2 כוסות אורז לסושי
- 2 כוסות מים קרים
- 3/4כוס חומץ אורז
- 4 וחצי כפות סוכר
- 1/2 כף מלח
*חבילת אצות נורי.
ירקות לבחירה:
גזר, מלפפון, גמבה, אבוקדו, תירס גמדי, פטריות, ג'ינג'ר, בצל ירוק וכו'.
אופן ההכנה:
שוטפים את האורז לאחר הברירה 3 פעמים מתחת לזרם מים קרים.
מבשלים את האורז עם החומץ, סוכר והמלח.
לאחר שהאורז מוכן מוציאים אותו לתבנית ומקררים מעט.
לוקחים מחצלת סושי ומניחים עליה אצה כשהצד המבריק כלפי מעלה.
לוקחים מהאורז ומרפדים 2/3 מהאצה בצפיפות.
במרכז (לרוחב) האורז שמים איזה תוספות שמעוניינים
ומגלגלים בעזרת המחצלת חצי גילגול שמכסה את הירקות ומהדקים בעזרת המחצלת ואז מגלגלים עד סוף האצה ל"רול" אחיד.
4 תגובות
קניתי ברמי לוי בהכשר רובין
מחפשת הרבה זמן אורז לסושי ואצות איפה ניתן להשיג באילו רשתות מזון ספציפיות
איפה את משיגה אורז ואצות בהכשר טוב?
אני מחפשת מלא זמן ולא מוצאת
יפית שנבי עונה:
לפי ידיעתי אורז ואצות בהכשר הכי טוב זה kf לונדון.
ניתן להשיג ברשתות המזון הגדולות.