כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום רביעי

|

י״ב באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

21/02/2024

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

י״ב באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

|

21/02/2024

|

יום רביעי

היום כולם כבר יודעים שלהכין סושי בבית זה לא לשפים בלבד:)

לאורז:

3 כוסות אורז עגול לסושי

3 כוסות מים

3 כפות חומץ אורז

3 כפות סוכר

כף מלח

למילוי:

אבוקדו אחד גדול

בטטה אחת גדולה

חתיכת דג סלמון או טונה (10 רצועות דקות)

עירית

סלק אחד בינוני

לטמפורה:

ביצה

2 כפות קורנפלור

פירורי פאנקו

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

אורז לסושי – חשוב לשמור על הכללים. שהאורז יהיה עשוי ודביק אך לא רך מדי.

שוטפים את האורז תחת ברז מים עד שהמים ממש נקיים, מסננים את האורז ומניחים בסיר (מומלץ טפלון). מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ‑10 דקות.

מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות.

מסירים מהאש ומעבירים לקערת זכוכית (לקירור).

בכלי נפרד מערבבים חומץ אורז, סוכר ומלח ויוצקים מעל האורז כשהוא חם.

מערבבים ולא בתנועות סיבוביות כדי לא ליצור תערובת דייסתית.

מניחים את האורז לקירור לפני הגלגול.

למילוי:

חותכים את הבטטה לרצועות ואופים בתנור כ‑20 דקות, עד שהבטטות מתרככות אך לא נהיות רכות מדי.

סלמון – אפשר לאכול חי, אבל אני אופה את הסלמון בתנור עם מעט טריאקי, במשך 5 דקות. שימו לב שהסלמון לא יתייבש.

את הסלק יש לחתוך לרצועות דקות דקות, וגם את האבוקדו.

להרכבה בשיטת אינסייד-אאוט:

מניחים את האצה על ניילון נצמד.

מניחים על גבי האצה אורז בכמות של כדור, בעזרת ידיים רטובות.

מהדקים היטב לאצה ומשאירים את החלק הקדמי בלי אורז, שיהיה מקום למילוי.

הופכים את האצה כך שהאורז יהיה כלפי מטה והאצה כלפי מעלה.

מניחים את הירקות והדג שאנחנו אוהבים, בשורה מסודרת לאורך החלק הקדמי של האצה, ובעזרת המחצלת מגלגלים את הרול.

לטמפורה (ציפוי קריספי) – לא חובה:

בצלחת אחת מערבבים ביצה עם קורנפלור, ובצלחת שנייה פירורי פאנקו.

טובלים רול אחד בתערובת הקורנפלור ומיד לאחר מכן בפאנקו.

מטגנים (כמו שניצל) את הרול מכל הכיוונים, עד שהפירורים יהיו זהובים.

מקררים מעט ופורסים כל רול לשמונה פרוסות.

מגישים לצד רוטב טריאקי.

פוסטים אחרונים

אשכולית אדומה עם כל המעלות והתוספות

לפני 2 ימים

|

0

הבת שלי היא הכי מושלמת - הרכיבים מדברים בעד עצמם

לפני 2 ימים

|

0

איך יוצאים? בשמחה! | סיון רהב-מאיר

לפני 2 ימים

|

0

חלת שום עסיסית | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

לא נותנים הזדמנות: חרם בעולם הילדים

לפני 3 ימים

|

1

סביח בפיתות פרנה ללא התפחה | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

תיווך נדל"ן- חלק ה' מהם דמי תיווך בשכירות/ עו''ד אסתי וייסלר

לפני 3 ימים

|

0

הגדרות זה לא להיות

לפני 4 ימים

|

3

תהליכים | אפרת ברזל

לפני 5 ימים

|

0

חודש של בשורות טובות

לפני 5 ימים

|

0

מפנקת במיוחד: עוגת שכבות קפה | חיה קסטיאל

לפני 6 ימים

|

10

תפתיעי אותם בשבת: קציצות דגים ברוטב אדום עשיר

לפני 6 ימים

|

0

חשיפה בלעדית: השיטה שמכשירה נשים בעולמה של הלכה

לפני 6 ימים

|

0

זעקת האישה העובדת: חוסר במעונות במגזר החרדי - מי לוקח את האחריות?!

לפני 6 ימים

|

4

מסיבת ההודיה הגיעה | סיון רהב-מאיר

לפני 6 ימים

|

0

התבלין שכדאי לך להכניס לתפריט בכל הזדמנות: קינמון

לפני 7 ימים

|

0

מתוקה, חמה ומפנקת: דייסת פתיתים לערב גשום

לפני 7 ימים

|

0

משימה הורית: חיבוק אחד ביום, להתפתחות בכל התחומים

לפני 7 ימים

|

1

"איך אפשר להתפלל?" | סיון רהב-מאיר

לפני 7 ימים

|

0

נעה בזמן | 03

לפני שבוע 1

|

0

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *