מרכיבים:
1.5 כוסות אורז
1.5 כוסות עדשים ירוקות
2 בצלים בינוניים קצוצים
שמן בנדיבות
3 כוסות מים רותחים
חצי כפית כמון שטוחה
כפית שטוחה כורכום
כף אבקת מרק
כפית מלח
אופן ההכנה:
בסיר עם מי ברז להרתיח את העדשים הירוקות כ20 דקות (ניתן גם להשרות אותם כמה שעות לפני בקערה סגורה) העדשים לא צריכות להיות מוכנות לגמרי אלא בישול חלקי. בסיר רחב לשפוך שמן בנדיבות ולטגן את הבצל עד להזהבה, אחר כך להוסיף את האורז ולטגנו. וכן להוסיף את העדשים ולטגן ולערבב היטב. אחר כך להוסיף את המים הרותחים, להוסיף תבלינים ולסגור סיר ולבשל כ20 דקות. על להבה נמוכה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן