תוספת מתוקה מפירות יבשים/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

יש להשרות את הפירות במי סודה שעתיים לפחות לפני הבישול.
חומרים:

300 גרם שזיפים

300 גרם משמשים

150 גרם צימוקים

100 גרם חמוציות

לקלות קלות במחבת:

חצי כוס שקדים פרוסים

כוס אגוזי מלך

רבע כוס שומשום 

אופן ההכנה:

במחבת לטגן 2 בצלים גדולים עד להזהבה לסנן את הפירות מהמים ולהוסיף אותם לבצל המטוגן, לערבב קלות ולכסות את המחבת ולהכין את הרוטב

2 כוסות מים 

רבע כפית פלפל שחור

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.