מה צריך?
3 תפוחי אדמה
3 קישואים
2 בצל
3 גזר
2 בטטות
אפשר להוסיף גם חציל וכל ירק שאוהבים.
260 גרם רסק עגבניות- קופסא בינונית
מלח, פפריקה ופלפל שחור
אופן ההכנה:
חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות, מטגנים רצועות בצל עד להזהבה טובה ומוסיפים את כל הירקות, מטגנים יחד על אש גבוהה כ-10 דקות או רבע שעה ומערבבים כל הזמן.
מוסיפים קופסת רסק עגבניות ותבלינים- מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור ומערבבים היטב.
מוסיפים מים עד לגובה הירקות ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 40 דק על אש נמוכה עם מכסה סגור ועוד 10 דק על אש גבוהה עם מכסה פתוח לצמצום נוזלים.
לבריאות
תגובה אחת
אמא שלי מכינה את זה עם חציל וקוראת לזה גיבצ'. מתכון הונגרי שהיא למדה מאמא שלה שלמדה מאמא שלה שהגיעה מהונגריה..