תפוחי אדמה מלאים בגבינה צהובה/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

למכורים לגבינה צהובה-זה המתכון שלכם!

 החומרים:

5 תפו"א בינוניים מבושלים (ניתן לבשל במים או לרכך במיקרוגל)

200 גרם גבינה צהובה 

מלח פלפל

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות.

חותכים את התפו"א הרכים לחצי לאורכם לא עד הסוף.

וממלאים בחור שיצרנו בגבינה צהובה ומפזרים מעט מלח ופלפל.

מכניסים לתנור החם כ-20 דקות עד שהתפוחי האדמה מזהיבים מעט והגבינה מבעבעת.

לאחר האפיה ניתן לקשט עם מעט פפריקה אדומה או בצל ירוק חתוך לטבעות דקות.

מגישים חם.

בתאבון!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.