טעים, בריא ושווה: בייגל יוגורט

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

כוס קמח כוסמין

יוגורט ביו

חבילת אבקת אפיה

קורט מלח

ביצה

גבישי שום, מלח, פלפל, בזיליקום יבש ושומשום

אופן ההכנה:

לערבב היטב קמח, יוגורט, אבקת אפיה ומלח.

לחלק ל-3 ולמרוח מעל ביצה, שום, מלח, פלפל, בזיליקום ושומשום

לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ- 20 דק'

בתאבון

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

7 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.