החומרים – עם כוס חד פעמית לשתי הקרה
2 ורבע כוסות קמח כוסמים לבן (אפשר רגיל)
חצי כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
חצי כפית מלח
למילוי:
3 כפות גדושות גבינה לבנה
חלבון ביצה
חצי כפית מלח
6 פרוסות גבינה צהובה
אופן ההכנה:
מכינים בצק רך ונעים לעבודה (ידני, אין צורך במיקסר)
מחלקים ל-2 כדורים שווים
מרדדים למלבן כל כדור על נייר אפיה מקומח מעט
מורחים חצי מכמות הגבינה
חוצים 3 פרוסות גבינה צהובה ומסדרים באמצע המלבן.
מקפלים לצורת מלבן דק, מהדקים את הקצוות, מברישים בחלמון ביצה, מפזרים שומשום, חותכים למלבנים (אין צורך להפריד) ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-30 דק' או עד להזהבה.
לעוד מתכונים בריאים קלים ומיוחדים ולמעקב בסטטוס שלחי הודעה ללירז 0584128631
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
11 תגובות
יוו הכנתי וזה מושלםםם
לירז תודה ענקית
מתכון פשוט כיף להכין
האם אפשר למלא עם תפוח אדמה?
הכנתי ויצא ממש טעים! גם קל מאד להכנה. תודה
ממש קל ויצא נורא טעים , הכל נחטף מהתבנית כמו שכתוב.
הבצק צריך לתפוח? תודה רבה
להתפיח? זה בצק בלי שמרים..
זה המוציא?
זה לא מש בורקס אפשר לקרא לזה מאפה גבינה, זה בסדר, זה גם יכול להיות טעים…
נראה טעים
יש טעות בהקלדה
למילוי:
3 כפות גדושות ביצה לבנה
צריך להיות כתוב נראה לי: גבינה לבנה
3 כפות גבינה לבנה כנראה….
ממש נשמע טעים וספר בריא ננסה…