בורקסים גבינה שיחטפו מהתבנית/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים – עם כוס חד פעמית לשתי הקרה

2 ורבע כוסות קמח כוסמים לבן (אפשר רגיל)

חצי כוס שמן

חצי כוס מים רותחים

חצי כפית מלח

למילוי:

3 כפות גדושות גבינה לבנה

חלבון ביצה

חצי כפית מלח

6 פרוסות גבינה צהובה

אופן ההכנה:

מכינים בצק רך ונעים לעבודה (ידני, אין צורך במיקסר)

מחלקים ל-2 כדורים שווים

מרדדים למלבן כל כדור על נייר אפיה מקומח מעט

מורחים חצי מכמות הגבינה

חוצים 3 פרוסות גבינה צהובה ומסדרים באמצע המלבן.

מקפלים לצורת מלבן דק, מהדקים את הקצוות, מברישים בחלמון ביצה, מפזרים שומשום, חותכים למלבנים (אין צורך להפריד) ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-30 דק' או עד להזהבה.
לעוד מתכונים בריאים קלים ומיוחדים ולמעקב בסטטוס שלחי הודעה ללירז 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

9 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.