מתפנקים עם מתכונים לקראת הסגר: שקשוקה פיקנטית/ השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים לרוטב העגבניות:

1 בצל קצוץ

1 פלפל חריף קצוץ לחתיכות קטנות

4 שיני שום קצוצות

5 עגבניות חתוכות לקוביות

1 כוס כוסברה קצוצה

1 כפית אורגנו

1 כף סוכר

100 גרם רסק עגבניות

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 כפית כורכום

1/4 כוס שמן זית

1 כוס מים

8 ביצים

לבחירה – גבינה צהובה מגוררת או גבינה מלוחה מגוררת

ההכנה:

מחממים את השמן בסיר רחב, מטגנים את הבצל, השום והפלפל החריף במשך חמש דקות.

מוסיפים את העגבניות והרסק וממשיכים לטגן עד שהעגבניות מתרככות

מוסיפים את המים, הסוכר והרסק, מביאים לרתיחה. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.

מוסיפים כוסברה ואורגנו

מפזרים את הגבינות

מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות על להבה נמוכה. מגישים חם.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.