מוקפץ ירקות ברוטב מתקתק/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לירקות המוקפצים:

לטגן בצל גדול
2 גמבות ב-2 צבעים
כוס שעועית דקה
2 גזרים
1 בטטה
1חציל
1קישוא
חבילת פטריות טריות.

-לטגן הכל יחד כמה דקות
ולכסות את המחבת לקבלת אידוי קל

לתיבול:
פלפל שחור גרוס
2 כפות רוטב טריאקי
כף סילן
מלח
מעט טימין
ושומשום
לכסות עד שמתקבל מרקם מאודה ורך.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.